Anahtar Kelimeler:

5 Bin Fidan Diktiler

5 Bin Fidan Diktiler

 Güzel Bir Çalışma

Sulakyurt ilçesinde lise öğrencileri, 5 bin fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikimine geniş bir katılım oldu ve çalışma konusunda bilgi verildi…

Fidan Dikimi Oldu

İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen program çerçevesinde, Sulakyurt Seki Harman ormanlık arazisindeki fidan dikim etkinliğine, Kaymakam Harun Kazez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Çok Programlı Lise`nin okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Kaymakamdan Açıklama

Sulakyurt Belediyesi tarafından temin edilen çam fidanlarını sevinçle ellerine alan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte fidan diktiler. Kaymakam Kazez, öğrencilerle birlikte fidan dikerek, yapılan etkinlik kapsamında öğrencilere, yeşili koruma ve doğa sevgisinin aşılandığını dile getirdi. Kazez, "Yaptığımız bu tür etkinliklerle Sulakyurt ilçesi yeşil içinde kalacak felsefesi ile bu faaliyetimizi her yıl sürdüreceğiz.

Büyüdüğünü Görecekler

Daha sonra da kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışanlar ve halkımızla birlikte bu faaliyetimizi geliştirerek fidan dikmeye devam edeceğiz. Fidan dikmek insanın hayatında yapacağı en hayırlı işlerden biridir. Ormanlar da bizim akciğerlerimizdir. O yüzden görevde kaldığımız süre içinde fidan dikimine önem vereceğiz. Öğrencilerimiz bu gün yoruldular ama bir 10 yıl sonra bunun karşılığını, diktikleri fidanlar büyüdüğünde görecekler" dedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu