Anahtar Kelimeler:

İnsan Odaklı Çalışma

İnsan Odaklı Çalışma

 Kolları Sıvadı!...

Kırıkkale Merkeze Bağlı Hacılar Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Çalışmalar konusunda bilgiler verildi…

Beldedeki Çalışmalar

Kırıkkale Merkeze Bağlı Hacılar Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, "Şu anda 6 projemiz mevcut durumda. Bu projelerimizi bu yıl içerisinde hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bilgiler Verildi

Bu yıl içerisinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, kasabanın doğalgazla tanışacağı müjdesini verdi. Kasabamızın Doğalgaz ile tanışmasını sağlıyoruz diyen Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, "10 gün içerisinde çalışmalarımız başlayacak. Garajımızda Çelik çatı çalışmalarımızı başlattık. Bu sayede tüm makine parkımız koruma altında olacak. Temeli atılan ancak tamamlanamayan Hüseyin Aytemiz İlköğretim Okulu ile ilgili çalışmalara da başladık.

Cazibe Merkezi Olacak

Okulumuzu kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. Diğer taraftan kasabamızın ihtiyacı olman 80 tonluk kantar konusunu da çözüyoruz. En büyük sorunlarımızdan birisi de su konusuydu. Kasabamız için İğdecik Mevkiinde 2 tane kuyu çalışmasını tamamladık, üçüncüsünü de tamamlıyoruz. Hedefimiz bu 5 projeyi bu yıl iç tamamlamak. Kasabamız önemli cazibe merkezlerinden birisi oldu." şeklinde konuştu.

Konut İhtiyacı

Hacılar`da konut ihtiyacının kendiliğinden ortaya çıktığını kaydeden Başkan Bağrıaçık, "Bizde bu sorunu TOKİ ile çözmeyi düşündük. İlk etapta 200 adet konut için müracaatımızı yaptık. Doğalgaz çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. 2013 yılı içerisinde de elektrik direklerini kaldırarak kabloların yeraltına alınması için çalışma başlatacağız" dedi. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli