Anahtar Kelimeler:

Öğrencilerin Sağlık Durumları Gayet İyi

Öğrencilerin Sağlık  Durumları Gayet İyi

 Sorun Yok!

Kırıkkale’de önceki gün okulda içtikleri sütten etkilenen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve bir sorun yaşanmadığı bildirildi…

Tedavi Uygulandı

Kırıkkale Hüseyin Özenen İlköğretim Okulu`nda bugün okul idaresi tarafından dağıtılan sütleri için öğrencilerden 8`i, karın ağrısı ve mide bunaltısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İçtikleri süt sonrası rahatsızlık belirtileri gösteren öğrenciler için okul idaresi tarafından 112 Acil Servis`e haber verildi.

Gönderildiler

8 öğrenci, okula gelen ambulanslarla Kırıkkale Devlet Hastanesi`nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan öğrenciler, yapılan tedavi sonrası taburcu edildi. Hastaneye kaldırılan öğrencilere ayakta tedavi uyguladı. Serum bağlanan öğrenciler bir süre hastanede dinlendikten sonra evlerine gönderildi.     

Sıkıntı Olmadı

Daha önceki olayda da aynı durum yaşanmıştı. Öğrencilerin tamamının ayakta tedavi edildiği bildirildi. Bazılarına serum bağlanırken, bazıları ise dinlendikten sonra gönderildiler. Kırıkkale’de sütle ilgili çok ciddi bir sıkıntı yaşanmadığı belirtildi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli