Anahtar Kelimeler:

Yaşlı Kadına Evde Maaş Kolaylığı

Yaşlı Kadına Evde  Maaş Kolaylığı

 Güzel Bir Uygulama

Kırıkkale`de maaşını çekmeye gidemeyen, 75 yaşındaki hasta kadının yardımına polis koştu.

Evine Götürüldü

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli bilgilendirme faaliyeti yürütürken, görevli polise seslenen yaşlı bir kadın, rahatsız olduğunu, iki aydır maaşını çekmeye gidemediğini belirtti. Gerekli bilgileri alan Toplum Destekli Polisler durumu PTT Kırıkkale Müdürü Arif Aydoğdu`ya bildirdi. PTT`den görevlendirilen bir memur yaşlı kadının 2 aylık maaşını getirerek bundan sonraki maaşlarının da evine getirilerek kendisine teslim edileceğini bildirdi.

Polis Ve PTT Desteği

Kırıkkale`de bilgilendirme çalışmaları yürüten polislere sesini duyuran 76 yaşındaki Zekiye Köksoy, rahatsız olduğunu ve PTT`ye gidemediği için 2 aydır maaşını alamadığını söyledi. Yaşlı kadının bilgilerini alan Toplum Destekli Polisler durumu PTT Müdürlüğü`ne bildirdi. Olay üzerine kurumdan görevlendirilen bir memur, Köksoy`un 2 aylık maaşını kendisine teslim etti ve bundan sonra da her ay başında maaşının evine getirileceğini söyledi.

Bilgi Verildi

Evinde yalnız yaşayan ve zaman zaman yanında bir bakıcı kadın bulunan 76 yaşındaki Zekiye Köksoy, 6 yıl önce eşinin ölümünden önce kendilerine ait evi Mehmetçik vakfına bağışladığını ancak ölene kadar evde oturmasına izin verildiğini belirtti. Yaşlı kadın, Eşim ölmeden önce evimizi Mehmetçik Vakfına bağışladı ve ancak benim ölene kadar evde oturmama izin verildi.

Durum Anlatıldı

Şu anda geçtiğimiz günlerde evde yalnızken ayaklarımın kırılması ve vida takılması ile yaşamını güçlükle sürdürüyorum. Polislerimizden Allah razı olsun. Maaş almaya gidemiyordum. Sayelerinde ondanda kurtuldum. Artım maaşım evime gelecekö diye konuştu. Yaşlı kadının eline öpen Toplum Destekli Polislik şube müdürlüğünde görevli polislerse görevlerini yaptıkları için mutlu olduklarını söylediler. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu