Anahtar Kelimeler:

Projeyle Birinci Olduk

Projeyle Birinci Olduk

 Özel Bir Çalışma

Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri web tasarım kategorisinde yarışmaya katıldı ve birinci oldu.

Önemli Gelişme

Türkiye`nin çeşitli üniversitelerinin katılımıyla her yıl düzenlenen VI. Ulusal Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğrenci Kurultayı’na Kırıkkale Üniversitesi’ni temsilen ilk kez katılan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Volkan Sarıkaya Web Tasarımı kategorisinde yarıştığı Öğrenme Yönetim Sistemi Projesiyle birinci oldu.

Bilgi Verildi

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğrenci Kurultayı her yıl farklı bir üniversitenin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ve/veya ilgili kulübü tarafından organize edilen, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi artırırken mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alanda gelişimine destek vermek, öğrencilerin geleceklerine dair planlar yaparak sorunlarını tartışmak, sektör temsilcileri ve akademisyenlerle iletişime girme şansı bularak hedeflerini belirlemek amacıyla düzenlenen mesleki ve sosyal bir toplantıdır.

Herkes Katılabilir

“Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğrenci Kurultayı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından yapılmasına rağmen katılımcılar bilgisayar bilimleri ve bilişim teknolojilerine dair herhangi bir bölümden olabilmektedir. Kurultaya her üniversitenin ilgili bölümünden kontenjan dâhilinde resmi temsilcilerin yani sıra bölüm öğrencileri, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunların katılabileceği belirtildi.

Kırıkkale Birincilik Aldı

VI. Ulusal Böte Öğrenci Kurultayı 7–8–9 Mayıs 2012 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü içerisinde yer alan Kongre ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilmişti. Bu sene ‘Web Tasarımı’ alanında proje sunan 12 üniversiteden derece alan ilk 3 üniversite ve dereceleri şu şekilde sıralanmaktadır: 1.Kırıkkale Üniversitesi, 2. Gazi Üniversitesi, 3. Hacettepe Üniversitesi olduğu belirtildi. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli