Anahtar Kelimeler:

Şehidimizin Adı Yaşayacak

Şehidimizin Adı Yaşayacak

 Geçtiğimiz hafta Hatay’da hain saldırı sonucu şehit düşen Binbaşı Erhan Dikmen’in ismi memleketi Delice ilçesinde yaşatılacak…

 

İsmi Caddeye Verilecek

Geçen hafta toprağa verdiğimiz şehidimizin ismi baba ocağı Delice ilçesinde ölümsüzleştirilecek. Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici’nin aldığı bir karar gereği şehidimizin ismi ilçenin en önemli güzergahı olan Millet Caddesi’ne verilecek. Belediye meclisine bu konuda önerge ve teklif sunulacağı öğrenildi. Teklif ile şehidimizin ismi Delice ilçesindeki en önemli caddede yaşatılacak.

Şehitlik Yapılacak

Şehidimizle ilgili bir başka karar daha alındı. Aynı gün meclis toplantısında Delice İlçe Mezarlığında şehidimizin naşının bulunduğu alanın Şehitlik yapılmasıyla ilgili de bir karar alınacak. Bu kararla birlikte mezarlığın içinde şehidimizin naşının olduğu bölüm Şehitlik yapılacak.

Başkan’a Teşekkür

Belediye Başkanı İhsan Biçici’nin bu konudaki duyarlılığı takdirle karşılandı. Bu haber ilçede duyulurken, daha şimdiden Başkan Biçici’ye bu yerinde karar dolayısıyla tebrikler iletiliyor. Delice halkı kararı olumlu buldu. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu