Anahtar Kelimeler:

TEDAVİDEN SONUÇ ALAMADI!

TEDAVİDEN SONUÇ ALAMADI!

 Kırıkkale`de aynı yerden 3 yılda 6 kez fıtık ameliyatı olduğunu iddia eden bir vatandaş, sağlığına kavuşamadığı gerekçesi ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi`ne müracaat edeceğini söyledi.

 

6 KEZ AMELİYAT OLDU

İddialara göre, Kırıkkale`nin Bağlarbaşı Mahallesinde yaşayan Osman Memiş (67) isimli vatandaş 2007 yılında rahatsızlanarak hastaneye gitti. Yapılan tetkiklerin ardından fıtık olduğu anlaşılan Memiş ameliyata alındı. Ancak ameliyattan bir süre sonra aynı yerden tekrar rahatsızlandı. Tekrar tekrar hastaneye müracaat eden Memiş, 3 yıl içinde çeşitli hastanelerde tam 6 kez ameliyat oldu.

SENİ AMELİYAT EDEMEYİZ

Bir türlü sağlığına kavuşamadığını söyleyen Osman Memiş, “3 yılda 6 kez ameliyat oldum. Onca ameliyata rağmen sağlığıma kavuşamadım. Şehirde ve şehir dışında birçok hastaneye müracaat ettim ancak her gittiğim hastane `Seni ameliyat edemeyiz. Sen buraya boşa geldin` diyerek kapıdan geri çevirdi. Başbakana ve Sağlık Bakanına sorunumu belirten bir dilekçeyi taahhütlü olarak gönderdim, fakat buralardan da cevap alamadım. Sağlığına kavuşamadığım için şimdi Avrupa insan hakları mahkemesine müracaat etmeye planlıyorum. Yürümekte ve nefes almakta zorlanıyorum. Ben tekrar sağlığıma kavuşmak istiyorum”  dedi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli