Anahtar Kelimeler:

Kasabaya Doğalgaz Geliyor

Kasabaya Doğalgaz Geliyor

 Kasabada Çalışma

Kırıkkale Merkeze Bağlı Hacılar Kasabası doğalgaza kavuşuyor. Yaklaşık 20 kilometreden oluşan hat güzergahının tamamlanmasının ardından hacılar halkı doğalgaz konforuna kavuşacak.

Çalışma Başladı

Kırıkkale’nin gözde yerleşim yerlerinden birisi olan Hacılar Kasabasında belediye projelerine hız kazandırdı. Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ın projeleri arasında yer alan Doğalgaz çalışmalarında ilk kazma vuruldu. Yapılan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, çalışmalar hakkında KIRGAZ Kırıkkale Genel Müdür Yardımcısı Önder Bayram’dan bilgi aldı. Yaklaşık 20 kilometrelik bir hat üzerinde çalışma yapılacağını belirten Başkan Bağrıaçık, kazı yapılan alanların ise kısa zamanda asfaltlanacağını kaydetti.

Bilgi Verildi

Hacılar Beldesi için bir ilki başardıklarını ifade eden Başkan Bağrıaçık, "Bu başarımızda belde halkımızın da bize çok büyük katkıları oldu. Şuan itibariyle çalışmalar başladı" diye konuştu. `Doğalgaz demek temizlik demektir. Doğalgaz ekonomi demektir’ diye sözlerine devam eden Bağrıaçık, "Firma kazı yaptığı cadde ve sokaklarda gerekli titizliği göstererek vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Doğalgaz hat döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla en büyük hayallerimizden biri daha gerçekleşmiş olacağız. Biz kendimizi Hacılar halkına hizmete adadık. Kasım ayı içerisinde doğalgaz vermeyi planlıyoruz. Doğalgaz’ımız Hacılar’a hayırlı uğurlu olsun" dedi. Haber Merkezi



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı