Anahtar Kelimeler:

Saldırıya Tepki Gösterdi

Saldırıya Tepki Gösterdi

 Kimse Bizi Bölemez

Nöbetçi vekil uygulamasından dolayı dün Kırıkkale’ye gelerek parti binasında partililerle buluşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu…

Terör Açıklaması

Kayseri Pınarbaşı’nda yaşanan hain saldırı konusunda açıklamada bulunan Oğuz Kaan Köksal, bölücülere Kırıkkale’den mesaj verdi. Köksal, “Pınarbaşı’nda elim bir olay oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimiz ve yaralananlara da acil şifa dileklerimi iletiyorum. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Bu tür şeylere pabuç bırakmaz. İntikamını misliyle alır gereğini yapar.

Kimse Yıldıramaz

Kimse bu devleti yıldıramaz. Gücümüzü sindiremez. Herkes bu ülke için fedakarlık yapacaktır. Kimse bu tür şeylerle sonuç alacağını sanmasın. Teröre fırsat vermeyiz. Gereği neyse yaparız. Biz bu ülkeyi bedava almadık. Binlerce şehit verdik, öyle kurduk. Kimseye terk etmeye niyetimiz yok. Kahpece, haince saldırıyorlar” dedi.

Uludere Açıklaması

Gazetecilerin Uludere gelişmeleri konusunda açıklama yapan Köksal, “Uludere olayı konusunda Sayın Başbakanımız gerekenleri söyledi. Artık bu konuda konuşmak gerekmiyor. Yargı ve adliyeler gerekeni yapacaktır. Muhalefet bu konuyu boşuna kaşıyor. Yeni açıklamaların olaya bir yararı olmayacaktır” diye konuştu.

Sulu Tarım Çalışması

Köksal, Güç Birliği Ve sulu tarım konusundaki gelişmeler hakkında da bilgi vererek, “Kırıkkale’de sulu tarımı yaygın hale getirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Güç Birliği toplantılarında buna ağırlık verilecek. Çevre ve Orman Bakanı ile birlikte toplantı yaptık. Su kaynaklarından yeteri kadar yararlanamıyoruz. Yararlanmanın yollarını arıyoruz. Sulakyurt barajı resmi temeli Temmuz ayında atılacak. Kızılırmak kenarlarının düzenlenmesi devam edecek. Bakan talimat verdi” dedi.

Belediyeler Çalışıyor

Belediyelerin çalışmaları konusunda da bilgi veren Köksal, “Belediyelerimiz çok sıkı çalışıyor. Her yer şantiye gibi. Güzel çalışmalar yapıyorlar. Biz parti olarak belediye ayrımı yapmıyoruz. Herkese destek oluyoruz. Bizim partimizin farkı vatandaşı odaklaması. Vatandaşı odak alarak onlara hizmet üretiyoruz” dedi.

Vali Konuyla İlgileniyor

Kırıkkale’deki gelişmeler ve çalışmalar konusunda bilgi veren AK Parti Milletvekili Oğuz Köksal, hükümet konağı inşaatı hakkında, “Konuyu takip ediyoruz. Müteahhit konusunda bir sorun var sanırım. Firma işi biraz ağırdan alıyor gibi. Valilik devrede. Valimiz konuyla ilgileniyor. Firmaya gerekli uyarılar yapıldı” dedi. Haber Merkezi



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı