Anahtar Kelimeler:

İlçeleri Gezdiler

İlçeleri Gezdiler

 Vatandaşla Görüşme Yaptılar

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri önceki gün ilçe ve beldeleri ziyaret ederek yöneticiler ve vatandaşlarla görüşme yaptılar, sorunları dinlediler…

Görüşme Yapıtlar

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale il Başkanı Mehmet Demir, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Kulaksız Belediye Başkanı Hasan Keskin, il başkan yardımcıları ile birlikte, Balışeyh, Çerikli ve Delice ilçelerini ziyaret ettiler. Vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Partililer vatandaşların sorunlarını dinlediler ve gidişat hakkında hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verdiler.

İlk Durak Balışeyh

Milletvekilleri oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, ilk olarak Balışeyh ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. Burada ilçe hakkında ilçe başkanı Süleyman Irmak ve Balışeyh Belediye başkanı Ali Dedelioğlu bilgi verdi. İlçelerinde şu anda sıkıntı olmadıklarını bazı köy yollarının haricinde vatandaşların taleplerine ellerinden geldiği kadar sorunları çözüm için uğraş verdiklerini ifade ettiler.

Görüşme Yaptılar

İlçe teşkilatını ziyaretinin ardından Balışeyh kaymakamlığını ziyaret ettiler. Burada ilçenin durumu hakkında Kaymakam Tekin Erdemir ile köylerin genel durumu ve köy yollarının son durumu hakkında bilgiler isteyen Milletvekilleri görüşmelerine basına kapalı olarak devam ettirdi. Kaymakamlık çıkışı hatıra fotoğrafı çekinen Ak Partili Milletvekilleri daha sonra ise Çerikli Beldesine hareket etti.

Çerikli Ziyareti

Çerikli kasabasında Başkan Ömer Sakarya tarafından karşılanan milletvekilleri Oğuz kağan Köksal, Ramazan Can, il Başkanı Mehmet Demir, Başkanlık makamında Sakarya ile bir araya geldiler. Çerikli kasabasının genel durumu hakkında bilgiler veren Başkan Sakarya,son zamanlarda en çok yeni yapılan yoldan ötürü sıkıntı yaşadıklarını ve buna bir çare bulunması gerektiğini vekillerden bu konuda destek istedi. Yolun eğer birer metre açılırsa bu sıkışıklığın biteceğini ve böylelikle kaza olmayacağını ifade etti.

Can Sorunları Dinledi

Milletvekili Ramazan Can da durumla ilgili olarak hemen işe koyularak Samsun ve Kayseri bölge müdürlüğünü arayarak bu konunun çözülmesini istedi. Milletvekili oğuz Kağan Köksal son yıllarda yapılan hizmetler ile vatandaşların sıkıntılarının çözüldüğünü belirterek bu aşamada ellerinden gelen hizmeti veren Belediye başkanlarına şükran borçlu olduklarını ifade etti. Çerikli’nin şirin bir belde olduğunu ifade eden Köksal kendi halinde güzel bir beldede yaşıyorsunuz, sıkıntılar muhakkak vardır ama inanıyorum ki bu sıkıntılarda Allah izin verirse el birliği ile çözülecektir” dedi.

Son Durak Delice

Çerikli ziyaretinin ardından Milletvekilleri ile beraberindekiler son olarak Delice ilçesine ziyarette bulundular. Delice ilçe Başkanı Hacı Ömer Örsdemir’in daveti üzerine ilçe teşkilatına geçen Köksal, Can ve il Başkanı Mehmet Demir burada vatandaşlar ile bir araya geldiler. Delice de gelin güllü barajı hakkında müjde veren Milletvekili Ramazan Can, “Geçtiğimiz günlerde Su ve orman Bakanı Veysel Eroğlu ile bir araya geldik. Hem Bakanımız Beşir bey hem de Oğuz abinin desteği ile Kırıkkale de gündemde olan iki barajında 2012 yılında başlanması için sözü aldık ve gereken işlemleri tamamladık. Allah izin verirse iki barajımızda bu sene itibariyle başlayacak” dedi. Haber Merkezi



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı