Anahtar Kelimeler:

20 Kur`an Sevdalısı Sertifika Aldı

20 Kur`an Sevdalısı Sertifika Aldı

 Sertifika Töreni Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kırıkkale İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen `Tashih-i Huruf Kur`an-ı Kerim`i Güzel Okuma Kursu` tamamlandı.

Sertifikalarını Aldılar

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kırıkkale İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen `Tashih-i Huruf Kur`an-ı Kerim`i Güzel Okuma Kursu` tamamlandı. Kursa katılan 20 kişiye Çarşı Camii`nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Kursun, ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi. Rehber öğretmen hafız Remzi Özçelik`in Kur`an tilavetiyle başlayan törende, ilahiler seslendirildi, hatim duası yapıldı.

Bilgi Verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Kadir Dinç, personel eğitimine önem verdiklerini, müftü Bekir Gerek`in faal olarak çalıştığını ifade etti. Başkan Dinç, "Müftümüz Gerek, Kırıkkale`ye atanır atanmaz beni aradı. Kurs açmak istediğini belirtti. Bu kursun her ilde açılmasına sıcak bakmıyoruz. Müftümüzün gayretli olması bizi etkiledi ve kursumuzu Kırıkkale`de açtık. Hayırlı olsun." dedi. Gürler Camii imamı olan kursiyer Ünal Uzun, kendilerine bu fırsatı veren Diyanet İşleri Başkanlığı`na ve Kırıkkale İl Müftülüğü`ne arkadaşları adına teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli