Anahtar Kelimeler:

Hizmet Etmek İçin Geldik

Hizmet Etmek İçin Geldik

 Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan firma ile alakalı olarak çıkan dedikodular üzerine Kırıkkale’ye gelerek açıklama yaptı. İnan yaptığı sert açıklamada dedikoduları çıkaranları satın alabileceğini söyledi.

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Cumartesi günü Kırıkkale’ye gelerek şirketi hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi. İnan yaptığı açıklamada Kırıkkale’ye geliş sebeplerini açıklayarak, “Biz buraya toprak ya da yer kalmadığı için değil, Türkiye’ye hizmet için geldik” dedi. Ellerinden bekleyen birçok iş bir çok arsa olduğunu söyleyen İnan, “Bizim kimseye gebeliğimiz yoktur. Kırıkkale’ye hizmet etmek için geldik” ifadesinde bulundu.

Toki Bile Yapmıyor

İnan 10-15 gün bir inşaatın durması ile hiçbir firma batmaz diyen ve Kırıkkale’de yaptıkları Fİ Yaka projesinin çok cazip fiyatları olduğunu söyleyen İnan, TOKİ’nin bile bu fiyatlar ile ev satmadığını söyledi. 1+1 daireleri 39 Bin, 3+1 daireleri ise 99 Bin TL olduğunu belirten İnan, konuşmasını şöyle sürdürdü, “1+1 dairelerimiz 39 Bin TL, bunun 9 Bin TL’si peşin, geri kalanı ise 30 ay taksitle” ifadesinde bulundu.

29 Bin Peşinat İle Tapu

“Yani hesaplarsak aylık 1000 TL taksiti var. 3+1 dairelerimiz ise, 99 Bin TL ve 29 Bin peşin alıyoruz. İnşaat bittikten sonra da müşterilerimiz geri kalan taksitlerin ödemesine başlıyorlar. Bu taksitleri isterlerse 120 ay konut kredisi çekip ödeyebilirler. Bu ön ödemeyi yapanlara da tapularını hemen vereceğim” şeklinde konuştu.

Bu Yapılan Ahlaki Değildir

Biz kimseye zorla mal satmıyoruz, isteyen alır isteyen almaz diyen İnan, “Ama şunu söyleyebiliriz ki, bu dedikoduları çıkaranlar büyük ihtimalle, Kırıkkale’de 3–5 tane bina yapıp kendini müteahhit zanneden kişiler. Benim şirketime battı, kaçtı, bırakıp gitti, 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli