Anahtar Kelimeler:

Yahşihan'da Muhteşem Bir Festival

Yahşihan

 Yahşihan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yoğurt festivali bu yıl daha coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Düzenlenen festivalde ünlü sanatçılar yer aldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yahşihan Belediye tarafından organize edilen 2. Yoğurt Festivali coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.  Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen festivale Kırıkkale Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile yüzlerce kişi katıldı.

BİRER ALTIN HEDİYE EDİLDİ

Yahşihanlılar, şarkıcı Petek Dinçöz ile halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray`ın seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlenirken düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kişilere altın hediye edildi. İnek ve koyun yoğurdu yeme kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye girenlere altın hediye edildi. İnek yoğurdunda Müslüm Çavdar, Hatice Üçer, Hatice Akgün, koyun yoğurdun ise Seyit Ahmet Kurt Kadriye Gedik, Abiden Üçer ilk üç dereceyi paylaşarak üst düzey yöneticilerden birer adet altın hediye edildi.

HALKIMIZA YAKIŞIR

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, “Her geçen gün hızla artan nüfusları ile birlikte Türkiye`nin en büyük ilçesi durumuna geldik. Halkımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layık önümüzdeki günlerde daha çok renkli ve halkımıza yakışır festivaller düzenleyeceğiz” dedi.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI

Gece düzenlenen müzik şöleninde ise şarkıcı Petek Dinçöz ile halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray sahneye çıktı. Yahşihanlılar, Dinçöz`ün seslendirdiği şarkılarla, İsmail Altunsaray ise türküleriyle doyasıya eğlendi. Havai fişekler altında sahneye çıkan Dinçöz,  hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı