Anahtar Kelimeler:

Anayasa Açıklaması

Anayasa Açıklaması

 Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay bir açılış için geldiği Kırıkkale’de Ak Parti İl Başkanlığına da uğradı. Burada açıklama yapan Atalay  “Partimizin anayasa ile ilgili politikasını çok dikkatli bir şekilde yürütüyoruz” dedi

Özel Ekip Kuruldu

Beşir Atalay, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal`la kent merkezinde inşaatı sürdürülen Nur Camisi`nde incelemelerde bulundu. Atalay, gazetecilerin anayasa çalışmalarıyla ilgili sorusu üzerine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın bu konuyla ilgili özel ekip kurduğunu belirterek, şunları söyledi: “Partimizin anayasa ile ilgili politikasını çok dikkatli bir şekilde yürütüyoruz”

Asla Masadan Kalkmayacağız

“Bu anayasa konusunda asla masadan kalkmayacağız, bu konuda hiçbir mazeret beyan etmeyeceğiz ve mutlaka bu sivil anayasanın yapılması için parti olarak kararlıyız” dedi. Atalay, Başbakan Erdoğan`ın Diyarbakır ziyaretiyle ilgili olarak da “Başbakan`ın önemli bir konuşması olacak. İl kongresi ve 40 tesisin açılışını yapacak. Önemli mesajlar verecek” dedi. Beşir Atalay, açıklamasının ardından, caminin altındaki alışveriş merkezini hizmete açtı. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli