Anahtar Kelimeler:

Başarının Kaynağı Yerel Yönetimlerdir

Başarının Kaynağı Yerel Yönetimlerdir

 Parti Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti iktidarının en önemli nedenlerinden birisinin, yerel yönetimlerde başarılı hizmetler yapması olduğunu söyledi.

İlyas Şeker Katıldı

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti iktidarının en önemli nedenlerinden birisinin, yerel yönetimlerde başarılı hizmetler yapması olduğunu söyledi. Şeker, Belediye Nikah Salonu`nda düzenlenen belediye başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu Ak Parti`nin kuruluşuyla siyasete bir kalite geldiğini, siyasetçiye olan güvenin de arttığını kaydetti.

Başarının Kaynağı

İktidarın anahtarının yerel yönetimlerin elinde olduğunu ifade eden Şeker, şöyle konuştu: "Yerel yönetimlerde başarılı hizmetler yaparsak iktidar olmamak mümkün değil. Ancak yerel yönetimlerde sıkıntılı bir durum oluşur, hizmetlerde başarısızlık olursa o zaman hükümet olmak ancak rüyada görülebilir ki geçmiş yıllarda böyle oldu. Bugün Ak Parti`nin iktidar olmasının en önemli nedenlerinden biri yerel yönetimlerden gerçekten çok başarılı hizmetler yapmış olmasından kaynaklanıyor.

Belediye Hizmetleri

Çünkü yerel yönetimlerde vatandaşlarla bire bir görüşüyor, onların sorunlarını her türlü sorunlarını biliyor. Belediye hizmetleri çok önemli." Şeker, vatandaşın güvenini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi. Toplantıya, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı