Anahtar Kelimeler:

Kızılırmak'ta Bahar Şenliği

Kızılırmak

 Öğrencilerin Şenliği

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu’nda okuyan minikler,  her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliğinde doyasıya eğlendi.

Şenlik Yapıldı

Okulun bahçesinde düzenlenen bahar şenliğinde sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve yarışmalar düzenlendi. Oyun bahçesinde luna park, sergi alanları, oyun alanları ve gösteri alanları yer aldı. Öğrenciler, 2 gün boyunca gönüllerince eğlendiler. Şenlikte ayrıca 29 Mayıs İstanbul’un fetih yıl dönümü kutlamaları kapsamında sosyal bilgiler zümresi tarafından organize edilen ve öğrencilerin hazırladığı maket proje yarışması da sergilendi. Öğrenciler, tarafından yapılan 125 maket büyük ilgi gördü.

Renkli Görüntüler

Fen ve teknoloji öğretmenleri projeleri, deneyleri ve İngilizce öğretmenlerinin projeleri, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi de bahçede yerini aldı.  Ayrıca akıl oyunları sergisi de büyük ilgi gördü. Bahar şenliğine tüm öğrenciler ve veliler katıldı.  Öğrenci velileri tarafından düzenlenen gıda kermesi büyük rağbet gördü. Velilerimiz için özel  havai fişek gösterisi de yapıldı.  Şenliğin çok güzel geçtiğini açıklayan Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, geleneksel olarak düzenlenen şenliğin devam edeceğini söyledi. Haber Merkezi



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli