Anahtar Kelimeler:

Proje Heyetinden Ziyaret

Proje Heyetinden Ziyaret

 Ziyaretlerde Bulundular

Kırıkkale İl Özel İdaresinin Leonardo da Vince projesi kapsamında Vet Project adlı program dün ziyaretler ile devam etti. Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesini ziyaret eden 15 kişilik yabancı heyet, mesleki eğitimde proje tabanlı yaklaşımını uygulamaya yönelik bu tür bir organizasyon yapıldığı ifade edildi.

Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdiler

Kırıkkale İl Özel İdaresinin organizesinde gerçekleşen programa toplam 8 yabancı ülkeden 9 farklı kurumun temsilcisi 15 kişilik heyet Kırıkkale Belediyesini ziyaret etti. Kırıkkale’de her gittikleri yerde olumlu ve güler yüzle karşılandıklarını belirten heyet, Kırıkkale’de yapılan ziyaretlerin ardından Kapadokya’ya geziye çıkacaklar.

Sizleri Ağırlamak Bir Ayrıcalıktır

Düzenlenen ziyarette, Türk çayı ikram edilen heyete, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kenti tanıtan bir konuşma gerçekleştirdi. Korkmaz, yaptığı konuşmada, Kırıkkale’nin yaklaşık 80 yıllık bir tarihi olduğunu belirterek, “43 ilin kesişme noktasında bulanan Kırıkkale, Makine Kimya endüstrisi ile kurulmuş ve kentleşmiş bir şehirdir. Bu sayı yakında 63 il’e çıkacak. Seçilmiş 14. Belediye Başkanıyım. Bu benim 9’ncu yılım. Sizleri burada ağırlamak bir ayrıcalıktır” ifadesinde bulundu. Haber Merkezi 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli