Anahtar Kelimeler:

Balışeyh`te Kukla Ve El Yapımı Oyuncak Sergisi

Balışeyh`te Kukla Ve El  Yapımı Oyuncak Sergisi

 Sergi Açıldı

Balışeyh ilçesinde öğrencilerin kukla ve el yapımı oyuncak sergisi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Yıl Sonu Etkinliği

Balışeyh ilçesinde öğrencilerin kukla ve el yapımı oyuncak sergisi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Çok Programlı Lise öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğine Kaymakam Tekin Erdemir, ilçe Emniyet Amiri Aydın Yaman, ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Hayal Dünyası

Erdemir, ilçede açılan yıl sonu sergisinde öğrencilerin hayal dünyalarında canlandırdıkları birçok canlı ve cansız varlıkları oyuncak haline getirerek görsellik oluşturduklarını belirterek, şöyle konuştu:

Bilgi Verildi

"Okullarımızda yıl sonunda yapılan çeşitli etkinliklerde beceriyi ön plana çıkaran etkinlikler daha kalıcı olmaktadır. Burada görüldüğü gibi öğrencilerimiz zihinlerinde canlandırmış oldukları canlı yada cansız varlıkların oyuncak şekillerini değişik kumaş ve desenlerle de süsleyerek güzel görünümlü oyuncaklar elde etmişler. Bu beceri onlar için çok önemli."

Oyuncak Sergisi

Lisenin çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin açtıkları sergi de ise renkli desenlerde yapmış oldukları kuklalar, hayvanlar, sepetler ile daha birçok oyuncaklar ve çizgi film kahramanların oyuncak şekilleri serginin ilgi odağı oldu. Haber Merkezi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu