Anahtar Kelimeler:

Hasret Derneği`nden "Semerkant Gecesi"

Hasret Derneği`nden

 İlgi Yüksek Oldu

Hasret Derneği tarafından Semerkand Gecesi isimli bir program gerçekleştirildi. Gök Düğün Salonundaki programa katılım ve ilgi yüksek oldu. Programa Dursun Ali Erzincanlı şiirleri ile renk kattı.

Program Yapıldı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, insanın en hayırlısının insana hizmet eden olduğunu söyledi. Vali Güner, Hasret Derneği Kırıkkale Şubesi`nce bir düğün salonunda düzenlenen "Semerkant Gecesi"nde, bu alemde gelip, geçici olduklarını belirterek, halka en iyi hizmet için çalışacaklarını belirtti.

Bütün Olmak İçin…

İnsanların en hayırsının insana hizmet eden olduğunu ifade eden Güner, "Biz devlet olarak, sivil toplum kuruluşları olarak ve insan olarak birbirimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir ve bütün olmak için çalışacağız" dedi.

Erzincanlı Duygulandırdı

Geceye, Vali Hakan Yusuf Güner`in yanı sıra Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Hasret Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Mehmet Güventürk ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte sanatçı Dursun Ali Erzincanlı şiir ve naatlarıyla, Servet Tekin ise ilahileriyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Haber Merkezi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu