Anahtar Kelimeler:

HIRSIZLAR DARP ETTİ!

HIRSIZLAR DARP ETTİ!

 Balışeyh ilçesinde evlerinin önünde bekleyen şüpheli aracı kovalayan ağabey ve kardeşinin, araçtaki kişilerce darp edildiği bildirildi.

 

KAMYONET KAÇTI!

Balışeyh ilçesinde evlerinin önünde bekleyen şüpheli aracı kovalayan ağabey ve kardeşinin, araçtaki kişilerce darp edildiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Beşbıçak köyünde yaşayan Mahmut C. ile kardeşi Yücel C, evlerinin önünde bekleyen bir kamyonet olduğunu fark edip dışarı çıktılar. Bu sırada park halindeki araç olay yerinden kaçmaya başladı.

4 KİŞİ DARP ETTİ

Şüpheli aracı Sulakyurt ilçesi girişine kadar kendi araçlarıyla takip eden ağabey ve kardeşi burada kamyonet içerisindeki hayvan hırsızlığı yapmaya geldikleri iddia edilen ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi tarafından darp edildi.

ŞÜPHELİLER KAÇTI

Başına aldığı sopa ve demir darbeleri sonucu yaralanan Mahmut C, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne, kardeşi Yücel C. ise Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Ağabey ve kardeşinin darp edilmesi olayına karıştıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu