Anahtar Kelimeler:

BİR HAFTADIR KAYIP!

BİR HAFTADIR KAYIP!

 Kırıkkale`nin Delice İlçesi, Büyükyağlı Beldesi`nde çoba 16 yaşındaki Kadir Bağoğlu, babası Hayati ile sabah saatlerinde tartıştıktan sonra küçükbaş hayvanları götürdüğü tarlada bırakıp, kayıplara karıştı, 7 günden bu yana yapılan aramalara rağmen bulunamadı…

İZİNE RASTLANMADI

Kayıp Kadir Bağoğlu`nun bulunabilmesi için Kırıkkale ve Ankara`dan UMKE ve Delice jandarma ekiplerinin köpekler yardımı ile yaptığı arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Belde yakınlarında bulunan taş ocaklarında sürekli patlama yapılması üzerine kayıp Kadir Bağoğlu`nun parçalanan taşların altında kalma olasılığı üzerinde durulurken, çevrede bulunan dere yatakları arandı ancak, izine rastlanamadı.

NE OLUR BULUN!

Baba Hayati Bağoğlu, 9 çocuğundan en küçüğü olan Kadir`in kaybolması üzerine hayatından endişe duyduğunu belirtirken, şöyle dedi; "Oğlum ile aramızda küçük bir tartışma çıktı. Sürüleri alarak evden uzaklaştı. Gidiş o gidiş, aradan 7 gün geçti, tüm aramalara rağmen sanki yer yarıldı içine girdi, bir türlü bulunamıyor. Hayatından endişe ediyorum. Oğlum bugüne kadar kasaba dışına çıkmadı. Ne olur bulun oğlumu." 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli