Anahtar Kelimeler:

Kırşehir Dönüşü Uğradı

Kırşehir Dönüşü Uğradı

 CHP’nin önemli isimlerinden biri olan Gürsel Tekin, dün Kırşehir dönüşünde Kırıkkale7ye uğradı…

Partiye Uğradı

Kırşehir dönüşü Kırıkkale’ye uğrayan Gürsel Tekin, parti binasında yönetim ve partililerle bir araya geldi. Tekin burada gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Parti teşkilatında il başkanı ve Partililer ile sohbet eden Tekin, genel başkanlık kongresi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Tekin ayrıca, terör konusunda da açıklama yaparak, terörün bitirilmesini, buna CHP’nin destek vereceğini söyledi.

Genel Başkanlık Konusu

Gürsel Tekin gazetecilerin genel başkanlık kongresi ile ilgili sorularına ilişkin olarak, "CHP`de genel başkanlık sorunu yok. Öncelikle onu soruyor iseniz cevabım budur. Yeni CHP eski CHP. Tabi CHP’yi bir bütün olarak göreceksiniz. CHP içerisinde önümüzdeki günlerde 17-18 Ekim’de kurultay var. Bu kurultayda buradaki arkadaşlarımız, delegeler, nasıl bir irade kullanacaksa biz saygı duyarız. Bugün burada bir kez daha ifade etmek istiyorum ki genel başkan adaylığı sorunumuz yok. Şu anda önümüzdeki süreçte tek adayımız var. Genel Başkan adayı dışında Parti Meclisi, MYK, üyeleri bunların kararını delegelerimiz verecek" dedi.

Emeklilerle Sohbet

Tekin gazeteciler ile sohbetinin ardından Kırıkkale merkezde bulunan Hüseyin Kahya Parkında emekliler ile bir araya gelerek sohbet etti. Emeklilerin sıkıntılarını dinleyen Tekin, iktidara gelince emeklilere büyük kolaylıklar sağlayacaklarını belirtti. Tekin ayrıca, terör konusunda da tepkilerini dile getirdi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu