Anahtar Kelimeler:

Muhtarlar İle Parkta Piknik Yaptılar

Muhtarlar İle Parkta Piknik Yaptılar

 KALENDER Derneği tarafından önceki gün Celal Bayar Parkı’nda muhtarlara yönelik bir program gerçekleştirildi. Dernek yönetimi muhtarlar ile buluştu…

Muhtarlarla Toplantı

Demir, konuyla ilgili açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz perşembe günü Kalender olarak Kırıkkale merkezde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde bulunan tüm Muhtarlarımıza Bahşılı Celal Bayar Parkında bir piknik programı düzenledik. Yaklaşık 300 muhtarı davet ettik. Bir kısım Muhtarlarımız mazeret bildirerek gelemeseler de Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Naci Tekinay beyin de katkılarıyla kalabalık bir Muhtar davetimize icabet ederek bizi mutlu ettiler. Sayın Tekinay’a buradan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Naci Bey bize bir buket çiçek hediye ettiler. Biz de kendilerine günün anısına Osmanlı Turası tablosu hediye ettik. Davetimize icabet ederek bizleri bu piknik programında yalnız bırakmayan Tüm Muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Keyifli Geçti

Tanışma ve kaynaşma maksatlı yapmış olduğumuz piknik programımız çok sıcak ve neşeli bir ortamda geçti. Belki de uzun zamandır görüşemeyen Muhtarlarımız da birbirleriyle görüşme imkânı buldular.  Programımız Şehitlerimizin ve geçmişlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim ve dua edilmesiyle başladı. Herkes sırasıyla ismini ve nerenin Muhtarı olduğunu söyleyerek ve dernek üyelerimizin de kendilerini tanıtmalarıyla tanışılmış oldu. Yemekle birlikte çeşitli ikramlarda bulunduk. Kırıkkale’nin problemlerinden, eğitim ve kültürün öneminden ve Muhtarlarımız karşılaştıkları problemlerden bahsettiler.

Bilgi Verildi

Muhtarlarımız bu programımızdan çok memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini bildirdiler ve bu gibi programların devamını beklediklerini belirttiler. Dernek olarak bu gibi programlara devam etmek istiyoruz. Yakında Muhtarlarımızla bir gezi yapma üzerinde görüş birliğine vardık. Dernek olarak böyle tanışma ve kaynaşma programlarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunun bir başlangıç olduğunu ve bundan sonra tüm Muhtarlarımızla daha sık bir araya gelmeye çalışacağımızı buradan söylüyoruz. Kırıkkale toplumunun daha bir bütünlük sağlayarak birlik beraberlik görüntüsü sergilemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu da bu gibi tanışma kaynaşma programlarıyla gerçekleşebileceği kanaatindeyiz.” 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu