Anahtar Kelimeler:

Cezalara Tepki Gösterdiler

Cezalara Tepki Gösterdiler

 Kırıkkale Terminali`nde bazı firmaların eylem yaptı. Firmaların eylem yapması yolcuların tepkisini çekti. Yaklaşık 2 saat süren eylem sonrası yetkililerle anlaşan firma yetkilileri eylemlerine son verdi.

Cezalara Tepki

Firma yetkilileri, ortada dolaşan değnekçilere kesilen cezaların kendilerine yansıtıldığını iddia etti. Bu yüzden 3 -4 gün içerisinde büyük para cezası işlemi gördüklerini ifade eden firma yetkilileri eylemi bu yüzden düzenlediklerini belirtti. Yetkililer ise kaçak yolcu araçları ve değnekçiler yüzünden vatandaşların mağdur edildiğini ifade ederek, bunun önüne geçmek için çalıştıklarını söyledi.

Eylem Sona Erdi

Ankara`ya gitmek için 2 saat terminalde bekletilmek zorunda bırakıldıklarını açıklayan vatandaşlar, eyleme tepki gösterdi. "Kimsenin insanlara zulmetmeye hakkı yok. Firma ile yetkililer arasında bir çakışma varsa bu oturulur ve konuşularak çözüm yolu aranır. Kontak kapatmak ile bu iş olmaz. Devletimiz çok güçlü, isterse başka illerden araç getirir ve yolcularını istedikleri yerlere götürür." diyen vatandaşlar, sorunun hukuki yollardan çözülmesi gerektiğini söyledi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu