Anahtar Kelimeler:

Orman Sizi Bekliyor

Orman Sizi Bekliyor

 Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kent Ormanındaki çalışmasını sürdürüyor. Buradaki mesire alanına ilginin de giderek arttığı gözleniyor…

Kent Ormanı Çalışması

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden çalışma ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı: Kırıkkale Kent Ormanı girişinde yaptığımız düzenlemelerle halkımıza alternatif piknik ve dinlenme alanı oluşturmayı hedefledik. Alana yerleştirilen piknik masaları, kameriye ve barbekülerle gelen vatandaşlarımızın konforunu artırdık. Çocuklar için mevcut salıncağa ek olarak 1 adet modern çocuk oyun grubu monte ederek oyun alanını genişlettik. Kent Ormanında yürüyüş yapan vatandaşlarımızın ve dinlenme amaçlı gelen vatandaşlarımızın kapsamlı spor yapmalarına imkan verecek spor ve kondisyon aletlerini yerleştirdik.

İlgi Giderek Artacak

Yağmurlardan sonra kapanan patika yürüyüş yolunu açarak yeniden kullanılabilir hale getirdik. İhtiyaç duyulan bazı bölümlerde ağaç dikimi gerçekleştirdik. Piknik alanı çevresinde WC ve çeşmeler mevcut ve kullanılabilir durumda. Kent Ormanında iyileştirme ve geliştirme çalışmalarımız yıl içinde de devam edecek. Yetişmiş ağaçların arasında oksijeni bol bir mekan oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların sonucunda Kent Ormanına olan ilginin artmasını bekliyoruz.” 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli