Anahtar Kelimeler:

Osmanlı Torunu Geliyor

Osmanlı Torunu Geliyor

 Kırıkkale önümüzdeki günlerde önemli bir konuğu ağırlayacak. 2. Abdülhamid’in hayatını konu alan Eskitilmiş Kılıç isimli tiyatro gösterisi yapılacak. Gösteriyi izlemeye 2. Abdülhamin’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’da gelecek…

Tiyatro Gösterisi

Kırıkkale Hasret Derneği ve Kırıkkale Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Abdulhamid’in hayatı konulu Eskitilmiş Kılıç isimli tiyatro gösterisi 28 Haziran Perşembe günü saat 18:30’da erkeklere, ertesi gün 29 Haziran Cuma aynı saatte Bayanlara Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Tiyatro gösterisine 2. Abdulhamid’in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu da katılacak. 

Herkes Programa Davetli

Program konusunda şu bilgiler verildi: Gösteri Kırıkkale protokolünün katılımıyla tüm halkımıza açık ve ücretsiz olarak yapılacaktır. Sponsorluğunu Kırıkkale Belediyesi’nin yaptığı gösterinin organizasyonu Hasret Derneği tarafından gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız bu önemli eseri izlemeye davetlidir” denildi. Programa 2. Abdülhamid’in torununun da katılacak olmasının programı daha bir önemli kıldığı vurgulandı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli