Anahtar Kelimeler:

BASKILARA KARŞI DİRENİŞ!

BASKILARA KARŞI DİRENİŞ!

 MKE işyerlerinde başlatılan yetki mücadelesine işçi camiasının desteği giderek artıyor. İstifaların devam ettiği bildiriliyor.

MÜCADELE SÜRÜYOR

MKE işyerlerinde Türk Metal ile Çelik İş Sendikası arasında başlayan yetki mücadelesine işçi camiasının desteği gün geçtikçe büyüyor. İşçiler, Çelik İş Sendikası’nda her gün toplanarak bu mücadeleye destek veriyorlar. Bu arada istifalar da devam ediyor. Genel merkez yönetimi gelişmeleri yakından takip ediyor. İşçiler çalışma yaptıkları yerlerdeki sıkıntıları sendikaya bildiriyorlar. Sendika yönetiminin bu konuda girişimleri oluyor.

GENEL MERKEZ DESTEĞİ

Genel merkez yöneticileri işçileri yalnız bırakmıyor. Kırıkkale’ye sık sık gelen genel merkez yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda işçiler yol haritasını birlikte belirliyorlar. İşyerlerinde rakip sendikanın işçilere istifa etmemeleri konusunda baskı yaptığı öne sürülüyor. Bu baskılara işçiler birlikte direneceklerini ifade ediyorlar. Çelik İş Genel Merkezi’ne de bu sıkıntılar iletiliyor. Genel merkez yönetimi işçiye her konuda sonuna kadar destek olacağını söylüyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli