Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale Sizi Bekliyor

Kırıkkale Sizi Bekliyor

 Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleşen Güç Birliği Kırıkkale Tanıtım Toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankaralı yatırımcılara Kırıkkale’ye yatırım yapmalarını önerdi…

Kırıkkale’ye Davet Etti

ATO’da gerçekleştirilen toplantıya katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale’nin sahip olduğu yatırım avantajlarını Ankaralı yatırımcılara anlattı. Hisarcıklığolu, “Kırıkkale teşvikten çok güzel şekilde yararlandı. Yatırım açısından şu anda en cazip yerlerden birisi. Zengin olmak, fabrikatör olmak isteyen Kırıkkale’ye gitsin” diye konuştu ve “Kırıkkale yatırım için sizi bekliyor” dedi.

Her Şey Hazır

Kırıkkale’nin yatırımcılara yönelik çok hazırlıklı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Kırıkkale yatırımcıları bekliyor. Güzel hazırlıklar yapılmış. Yatırım için müsait avantajlar var. Dersine iyi çalışmış Kırıkkale. Sudan ucuz arsalar var. Kaybeden yatırımcıların bile vermeyeceği kadar ucuz. Yatırım yapmak isteyenlere hem kolaylık sunuluyor ve hem de büyük imkanlar. Her şey hazır. Siz gidip yatırım yapacaksınız. Bu kadar kolay. Ayrıca kazanacaksınız.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli