Anahtar Kelimeler:

8 Bin Liralık Kablo Çalındı

8 Bin Liralık Kablo Çalındı

 Kablo Hırsızları…

Kırıkkale`de Sanayi Mahallesi`nde bulunan bir işletmenin deposundan 8 bin liralık enerji şantiye besleme kablosu çalındı.

Kablo Hırsızlığı

Kırıkkale`de Sanayi Mahallesi`nde bulunan bir işletmenin deposundan 8 bin liralık enerji şantiye besleme kablosu çalındı. Polis çalınan kabloları bulmak için çalışma başattı. Karacaali Caddesi 1334 sokakta depoya giren hırsız yada hırsızlar, 130 uzunluğunda 50 milimetre çapında ve 8 bin lira değerinde enerji şantiye besleme kablosu çaldı. Durumu fark eden işyeri sahibi olayı polise bildirdi. Polis kabloyu bulmak için çalışma başattı.

Olaylar Arttı

Çalınan kablonun en az 4 kişinin yerinden taşıyabileceğini açıklayan işletme sahibi Bedrettin Karataş, hırsızların depoyu ve çevreyi bilen kişilerin olabileceğini söyledi. Hırsızların çalınan kablodan keserek bir hurdacıya tamamını satmaya kalkıştığını açıklayan Karataş, durumu polise bildirdiğini belirtti. Deponun bulunduğu yerin yakınından hırsızların iki ayrı araçtan akü çaldığını söyleyen Karataş, mahallede hırsızlık olaylarının arttığını ifade etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu