Anahtar Kelimeler:

Gölet Çevresi Berbat!

Gölet Çevresi Berbat!

 Kırıkkale’ye bağlı Karaahmetli beldesinde göl etrafından bulunan ve vatandaşlar tarafından atıklar çevre kirliliğine neden oluyor. Belediye Başkanı vatandaşları uyararak “Kırıkkale’nin nefes alınan yerlerinden olan baraj gölünü temiz tutalım” dedi.

Mekânımıza Sahip Çıkın

Son günlerde sıcakların artması ile insanlar manzaralı, parkı, tuvaleti ve suyu olan mekanlar ararken oraları da kullanmasını bilmelidir diyen Belediye Başkanı Faruk Akbaş, “Biz kısıtlı imkanlarla hiçbir geliri olmayan ama Kırıkkale’nin en güzel sahil kıyısına sahip bakir sessiz insana huzur veren göl mekanına sahip bir beldeyiz. Her insanı takip edemiyoruz”

Tabiat Parkı Olacak

“Günün her saatinde buralara kadar gelen insanlarımız maalesef giderken etrafı dağıtıp çöp artıklarını da atarak gidiyorlar. Sözümüz çevresine ve doğasına sahip çıkmayıp kirletenleredir. Her insan bir değil tabii giderken etrafında çevre temizliği yapıp artıkları götüren duyarlı vatandaşlarımızda var onlara teşekkür ediyoruz. Lütfen Kırıkkale’nin en güzel mekanına sahip çıkalım diyorum. Yakında tabiat parkı kuruluyor projeleri ihalesi her şeyi hazır devletimiz buraya sahip çıktı” dedi. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli