Anahtar Kelimeler:

Önlemler Alındı

Önlemler Alındı

 Ramazan ayının sayılı günlere kalan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların rahat bir şekilde ramazan geçirmesi için gerekli önlemleri aldı.

Tedbirler Alındı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal yaptığı açıklamada, Ramazan ayı süresince halkın her türlü ihtiyacını güven içinde karşılayabilmeleri, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla halkın yoğun olarak bulunduğu ana arterler, alışveriş merkezleri, fırınlar, camiler ve iftar yemeklerinin düzenlendiği yerlerde asayiş ve trafik tedbiri almak, şahsa ve mala karşı meydana gelebilecek olayların önlenmesi, olay meydana geldiğinde suçluların yakalanması amacıyla bir dizi tedbirler alındığını bildirdi.

Yaya Devriye Gezecek

Kırıkkale’de Ramazan ayının sakin ve huzurlu geçmesi için tüm ekiplerin görev başında olacağını dile getiren Emniyet alınan tedbirleri şöyle açıkladı: "Halkımızın yoğun olarak bulunacağı değerlendirilen ana arterler, alışveriş merkezleri, park ve bahçelerde motorize ekip ve 4 çift yaya devriye ile gerekli tedbirler alınmıştır. Yine halkımızın teravih namazı için camilerde yoğunluk oluşturacağından cami çevrelerinde gerekli tedbirler alınmıştır. İftar saatinden önce trafik yoğunluğu oluşacağından önemli kavşaklarda gerekli trafik tedbirleri alınmıştır. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu