Anahtar Kelimeler:

GELİN FİKİR ALIN!

GELİN FİKİR ALIN!

 Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Yükseköğretim Kurumu tercihi yapacak öğrenciler için LYS Tercih Danışma Merkezi açıldı.

DANIŞMANLIK YAPILIYOR

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Yükseköğretim Kurumu tercihi yapacak öğrencilerin daha sağlıklı tercih yapabilmeleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda LYS Tercih Danışma Merkezi açıldı.

BİLGİ VERİLİYOR

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Yükseköğretim Kurumu tercihi yapacak öğrenciler için Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda LYS Tercih Danışma Merkezi açıldı. 3 Ağustos 2012 tarihine kadar LYS Danışmanlık Merkezi`nin her gün saat 09.00-12.30, 13.30-16.00 saatleri arasında üniversite adaylarına hizmet vereceğini açıklayan İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Can`ın yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite adayları için danışmanlık merkezi kurulduğunu, uzman danışmanlardan oluşan ekibin, üniversite adaylarına tercihlerde nokta atışı yaptıracağını ifade etti.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu