Anahtar Kelimeler:

RAMAZAN İÇİN ÖZEL ÖNLEM!

RAMAZAN İÇİN ÖZEL ÖNLEM!

 Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kadri Kartal, halkın daha huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmesi için kentte güvenlik önlemlerinin artırıldığını açıkladı.

ÖNLEM ALINDI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kadri Kartal, halkın daha huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmesi için kentte güvenlik önlemlerinin artırıldığını açıkladı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü halkın on bir ayın sultanı Ramazan Ayını daha huzurlu geçirmeleri için bir dizi güvenlik önlemleri aldı. Özellikle iftar sonrasında sokaklara çıkan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla olabilecek trafik kazaları, kapkaç ve hırsızlık gibi olaylarının önüne geçilmesi için resmi ve sivil devriye ekip sayıları artırıldı. Konu hakkında açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, halkın huzuru için ramazan ayı içerisinde çeşitli güvenlik tedbirleri alındığını söyledi.

KARTAL AÇIKLADI

Kartal, "İftar vaktinden sonra ilimiz ana arterler olmak üzere bazı bölgelerde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlarımız belirli bir saate kadar evlerinin dışında vakit geçiriyorlar. Dolayısı ile ev hırsızlıklarına karşı mahalle aralarında boşalan evlerde hırsızlığa karşı tedbirler almak üzere çeşitli ekipler tahsis ettik. Ayrıca halkın yoğun olarak bulunduğu Zafer Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Medyanı ve Atatürk Bulvarı gibi yerlerde hem trafik hem de asayiş yönünden ekiplerimiz yoğunluk bitene kadar görev alıyorlar" şeklinde konuştu.

NELER YAPILIYOR

Kentte hız tutkunu motosiklet sürücülerine karşı denetimlerinde artırıldığını ifade eden Kartal, "Trafik konusunda çok şikayet aldığımız hız motorlarına karşı önlemler alıyoruz. Bu konuda denetimlerimizi sıklaştırdık. Hafta sonunda yapılan denetimlerimizde is 21 araç trafikten men edildi. Bu uygulamamız Ramazan ayı boyunca ve ilerleyen günlerde aynı şekilde devam edecek. Ayrıca ana arterlerde motosiklet kullanıcılarının hız kurallarını ihlal etmemelerini, muhakkak kask kullanmalarını tavsiye ediyorum. Aksi takdirde gerekli cezai işlem yapılacaktır" dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli