Anahtar Kelimeler:

YASAĞA HERKES UYMALI!

YASAĞA HERKES UYMALI!

 Kırıkkale’de Ramazan öncesinde yapılan uyarıya rağmen, ruhsatı müsait olmamasına rağmen bir çok yerde sahura kadar kağıt ve taş oyunları oynanıyor…

ASLINDA YASAK!

Kırıkkale’de her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında bazı olumsuzluklar yaşandığı gözleniyor. Ramazan öncesi uyarı yapılmasına rağmen, ruhsatı olmadığı halde bazı çay ocakları ve hatta açık alanı bulunan lokantalarda kağıt ve taş oyunları oynatıldığı görülüyor. Bu durum ruhsatı buna müsait olan işyerlerinin tepkisini çekiyor.

ZABITA UYGULAMA YAPSIN

Çay ocakları ve kimi lokantalarda okey ve kağıt oyunları oynatıldığı gözlenirken, bu konuda bir denetim yapılması isteniyor. Bu tür oyunların ruhsatı olan yerlerde oynanabildiği biliniyor. Ancak denetleme ve kontrol olmadığı için çay ocakları hatta lokantalarda bile oyun oynandığı gözleniyor. Zabıtanın bunun için denetim yapması isteniyor.

DENETİM OLMADI

Kahvehaneciler Odası tarafından Ramazan öncesinde bununla ilgili uyarı yapılmıştı. Ruhsatsız yerlerde oyun oynatmanın cezası olduğu bildirilmişti. Zabıtanın uygulama yapması beklenirken, şu ana kadar ne bir uygulama ne de denetim olmadı. Esnaflar, denetim yapılmasını istiyorlar. 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu