Anahtar Kelimeler:

KONSEY YARDIM YAPIYOR

KONSEY YARDIM YAPIYOR

 Kırıkkale Belediyesinin bir hayır kurumu olan Sosyal Konsey Kırıkkale’de yardıma muhtaç aileleri bu ramazanda da unutmayarak, elinden gelen bütün desteği veriyor.

ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Kırıkkale’de yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Sosyal Konsey maddi durumu yetersiz aileleri oluşturduğu ekibi ile tespit ederek yardım avına çıkıyor. Fahri Başkanı Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın eşi Nebahat Korkmaz olan Sosyal Konseyin bu yıl ki ramazan ayı ziyaretleri de ara vermeden devam ediyor. Konsey, dar gelirli ailelere gıda, giyim ve elektronik eşya yardımında bulunarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor.

AİLELER TESPİT EDİLİYOR

Gönüllü hayırseverler yardıma muhtaç ailelerin kapılarını çaldıkça hayatın vermiş olduğu yorgunlukla solan yüzler uzun bir aradan sonra yeniden gülümsemeyi tattılar. Haftalık hemen hemen her gün 5 ile 10 aileye ulaşan ekipler, tümü dar gelirli ve hepsinin ayrı bir hikayesi olan evlere konuk oluyorlar. Belki her gün evlerinin önünden geçtiğimiz ama şimdiye kadar sorunlarından haberdar olamadığımız, sıkıntılarıyla karanlıkta kalmış bu insanlara bu insanlara yardım eli uzandı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli