Anahtar Kelimeler:

SONUNDA BOZUŞTULAR!

SONUNDA BOZUŞTULAR!

 Kırıkkale’ye şaşalı bir yatırım yapan Altunbilekler ile ilk sorun patlak verdi…

PROTESTO EDİLDİ

Bir süre önce Nur Camii altındaki mağazasını açan Altunbilekler AVM ile ilgili şehirdeki ilk sorun yaşandı ve halen de yaşanıyor. AVM’deki mağazaların bir çoğu henüz açık değil. Firmanın Halkla İlişkiler görevlileri bu konuda bir izahatta bulunamıyorlar. Firma tarafından tanıtım amacıyla yerel basına iftar yemeği programı düzenlendi. Ancak bir süre önce yerel gazetelerin aboneliğini kesen ve internet siteleri ile de temas kurmayan Halkla İlişkiler görevlilerinin bu tutumu yüzünden iftar yemeği protesto edildi.

YÖNETİMİN HABERİ YOK!

Açılış öncesi basına büyük ilgi gösteren, ancak açılıştan sonra yerel basını adeta dışlayan bir pozisyon sergileyen görevlilerin bu tutumu tartışma yarattı ve tepkiye neden oldu. Buna karşın iftar yemeği de protesto edildi. Personelin bu durum karşısında büyük telaş yaşadığı öğrenildi. Durumun şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek tarafından öğrenilmemesi için büyük gayret gösterildiği kaydedildi.

BAKIŞ AÇISI ORTAYA ÇIKTI!

Yaşanan durumdan Mustafa Altunbilek’in haberdar olmadığı ileri sürülürken, şimdi durum toparlanmaya çalışılıyor. İnternet sitelerini yok sayan, yerel basını da AVM’ye sokmayan firmanın daha ilk günlerden Kırıkkale’ye karşı böyle bir bakış açısı sergilemesine tepkilerin artması bekleniyor. Bu sorunun nasıl çözüleceği ve bakış açısının nasıl değiştirileceği merak konusu. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı