Anahtar Kelimeler:

PROTESTO EDİLDİ!

PROTESTO EDİLDİ!

 Altunbilekler AVM’nin iftar yemeği önceki akşam gerçekleştirildi. Ancak iftara kimse katılmadı…

PROTESTO EDİLDİ

Nur Camii altındaki yeri alan ve buraya AVM açan Altunbilekler tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi. AVM’deki restoranda düzenlenen iftar yemeğine katılım ve ilgi çok az oldu. Çünkü iftar programı protesto edildi. İftardan kısa süre önce yerel basın ile firmanın halkla ilişkiler görevlileri arasında sorun yaşandı. Görevliler iftar yerel basını takip etmeyeceklerini söylediler.

KİMSE GELMEDİ

Bunun üzerine yerel basın da iftar programını protesto etti. Şehirde yankı uyandıran bu gelişme üzerine iftar programına katılım az oldu. Valinin bile programa katılmadığı gözlendi. Ancak iki vali yardımcısı programa katıldı. Çok sayıda bürokrat ve esnaf temsilcisi ile oda başkanı da iftara çağrıldı ancak kimse gitmedi. Yerel basından da iftara giden olmadı.

BAŞKAN ŞOK OLDU!

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek’in durumdan haberdar olmadığı öğrenilirken, Altunbilek, iftara basının ve bir çok kişinin katılmadığını programa geldiğinde gördü ve şok oldu. Kırıkkale’de ilk krizi yaşayan firmanın şimdi durumu nasıl toparlayacağı merak konusu. Şehir esnafı, oda başkanları, bürokrasi ve sendika camiası ile yerel basın firmayı protesto ediyor. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli