Anahtar Kelimeler:

Henüz Sonuç Çıkmadı!

Henüz Sonuç Çıkmadı!

 Vergi Dairesinde Kırıkkaleli tanınmış bir esnafın kaybolan borç evrakları ile ilgili soruşturma sürüyor…

Devam Ediyor

Kırıkkale’de ilk kez sitemiz tarafından gündeme getirilen ilginç hırsızlık olayı ile ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor. Olay, Kırıkkale’de tanınmış bir esnafın vergi borcu ile ilgili dosyaların kaybolmasına dayanıyor. İddiaya göre esnafın vergi borçlarını içeren dosya vergi dairesinde esrarengiz bir şekilde kayboldu. Tüm kayıtlar da dosyalar ile birlikte yok oldu.

Sonuç Alınamadı

Bu durum ihbar üzerine ortaya çıkarken, Emniyet tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili olarak dairede çalışan herkes sorgulandı. Çalışma devam ediyor. Ancak kaybolan dosyaların izine henüz rastlanamadı. Bu ilginç olay Ankara’nın da dikkatini çekti. Maliye ekiplerinin de konuyla ilgili çalışma başlattığı söyleniyor.

Rüşvet İddiası

Olayla ilgili bazı iddialar var. İddialara göre, borçlu esnaf dosyalarını yok etmek için içeriden bir memure rüşvet verdi. Memur da tüm dosyalar ve kayıtları yok etti. Ancak bu konuda henüz somut bir şey elde edilmiş değil. Şimdi bu konuda çalışma yapıldığı ileri sürülüyor. İşin nereye varacağı merak konusu. Skandal olay ilk kez sitemiz tarafından gündeme getirildi. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli