Anahtar Kelimeler:

Öncel'den Özel Açıklama

Öncel

 Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Op. Dr. Mehmet Öncel bir basın açıklaması yaparak, Kırıkkale Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Acil Sağlık Hizmetleri ve bağlı birimlerimiz son 1 ay içerisinde birçok trafik kazasına müdahale ettiğini belirtti.

İhmal Etmemek Gerekli

Öncel, “Bu kazalarda 259 vatandaşımız yaralandı. Yaralıların 22’sine olay yerinde müdahale etmek durumunda kalırken 11 vatandaşımızı da kaybetmiş bulunmaktayız. İşte bu verilerin ışığında her bayram yaşananların bu bayram yaşanmamasını arzuluyoruz. Yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde, şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle Bayramın birinci günü ve tatilin son günü otoyollarımız olabildiğince yoğun olmaktadır. Yolculuk planlarımızı yaparken bu önemli detayı ihmal etmemek gereklidir. Diğer bir önemli faktör ise Aşırı yorgunluk ve uykusuzluktur”

Önemle Tavsiye Ediyoruz

“Araç kullanacak olan vatandaşlarımızın Son derece dinlenmiş ve uykuyu tam alarak yola çıkmalarını önemle tavsiye ediyoruz. Kendi canınız kadar diğer insanların canları da size emanet edilmektedir. En iyi sürücü, hız yapan değil, kaza yapmayan sürücüdür. İyi sürücü yol verir, yol gösterir, hatalı sollama yapmaz, kuralları ihlal etmez. Birçok vatandaşımızı trafik terörü diye tabir ettiğimiz hatadan dolayı kaybettiğimizi unutmayın. Sizin ve Sevdiklerinizin ve tüm İslam aleminin yaklaşan mübarek Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutlarım. Sağlıklı bir yolculuk ve Mutlu bir Bayram dilerim” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu