Anahtar Kelimeler:

Cami Avlusunda İftar Yaptılar

Cami Avlusunda İftar Yaptılar

 Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, orucunu binlerce Kırıkkaleli ile birlikte açtı.

İftar Programı

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, orucunu binlerce Kırıkkaleli ile birlikte açtı. Atalay iftar öncesinde yaptığı konuşmada, Türkiye`nin artık özgürlüklerin, demokratikleşmenin geliştiği bir ülke olacağını ve bu ülkede herkesin dinini düşüncesini özgürce yaşayacağını söyledi. Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Türk Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi ve Kırıkkale Belediyesi tarafından Nur Cami ve Külliyesi inşattı önünde organize edilen iftar yemeğinde katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programı öncesinde bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Atalay, büyüyen, güçlenen, özgürleşen, demokratikleşen bir ülke içinde, huzurlu bir Ramazan Ayı yaşadıklarını kaydetti.

Açıklamalar Yaptı

Atalay, "Türkiye hep büyüyecek, Türkiye hep daha özgürlüklerin, demokratikleşmenin geliştiği bir ülke olacak ve bu ülkede herkes dinini, düşüncesini özgürce yaşayacak. Geçmişte bütün bu ifade ettiğim hususlarda kısıtlamalar oldu, bazı yanlış politikalar oldu, işte bu dönem bütün bunların önü açılıyor, açıldı. Artık bundan sonra daha özgürce ki, İslam özgürlüğün temelidir aslında, ülkemizde inşallah o özgürlüğü sonuna kadar geliştirme yönünde çaba sarf ediyoruz" dedi. `Oruçlunun iftarla buluşması çok değerlidir` diyen Atalay, vatandaşlara oruçlarının ve ibadetlerinizi kabul olması temennisinde bulundu.

Kimler Katıldı

İftar yemeğine Atalay`ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli