Anahtar Kelimeler:

Baro Avukatları Buluşturdu

Baro Avukatları Buluşturdu

 Kırıkkale Barosu her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale getirdiği iftar yemeği yıldızlar sofrasında düzenledi. Kırıkkale barosunun avukatları ve eşleri Baro personeli, Hakim ve Savcıların katılımları ile kalabalık bir iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Yoğun Katılım Oldu

Baro iftar yemeğine Kırıkkale Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Jandarma Komutanı Ünal Ağaoğlu, Vergi Mahkemesi Başkanı Mehmet Bariş, Yargıtay Üyesi Hakim Ahmet Yener, Hakim Adnan Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Arslan Uslı, Salih Zeki Yılmaz, Ayhan Çelik, Kırıkkale Baro Başkanı Avukat Ayhan Yılmaz ve misafirlerinin katılımları oldu.

Bir Araya Geldik

Kırıkkale Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu mübarek ayın huzur ve bereketinde birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi doğrultusunda tüm baro avukat ve eşleri ve idari personelimizle birlikte günümüzün çoğunu beraber geçirdiğimiz Hakim ve savcılarımızla bu iftarda buluştuk”

Güzel Bir Beraberlik Sağlamış Olduk

“Adliyeden hariç sohbet ve yaşamımızdaki bazı kesitleri anlatarak güzel bir beraberlik sağlamış olduk. Bu geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinin devamı ile baromuzun yıl içerisinde Yargıda büyük birikim bilgileri olan üstün bilim adamlarımızla konferanslar düzenleyerek ,panel ve eğitim amaçlı toplantılarımızın devamını sağlayacağız.Bu ramazanda iftar yemeği davetimize icap eden tüm konuklarımıza teşekkür ederim’’ dedi. 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli