Anahtar Kelimeler:

AYDOSLU Takımı Anlattı

AYDOSLU Takımı Anlattı

 Küme düşe düşe ligin dibine bulan Kırıkkalespor yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Yeni sezonda deplasmanlı amatör ligde mücadele edecek olan takım kadrosu da oluştu…

İki Ekibimiz Var

Kırıkkalespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Top başı yapan ekibimiz, bu sezon deplasmanlı amatör ligde mücadele edecek.Aynı gurupta Yahşihanspor’da bulunuyor. İki takım da bu sezon aynı kulvarda yarış edecekler. İki takımın da hazırlıkları sürüyor. Kırıkkalespor 32 kişilik bir kadro oluşturmuş durumda.

Bundan Sonrası Yok

Teknik Direktör Harun Aydoslu, takımın durumu ve çalışmalar konusunda bilgi verdi. Aydoslu, “32 kişilik bir ekip oluşturduk. Eksiklerimizi gördükçe kadroya yeni isimler dahil edebiliriz. Kamp dönemi başlıyor.Top başı yaptık. Çalışmalara başladık. İyi bir lig diliyoruz. Daha bundan sonrası yok. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Güçlü Girmek İstiyoruz

Aydoslu, yeni yönetim ve yeni başkan ile yep yeni bir sayfa açtıklarını belirtti. Hedeflerinin 3. lige yükselmek olduğunu vurgulayan Aydoslu, “Yeni bir dönem başlıyor bizim için. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. 32 kişilik kadromuz var. Hepsi değerli isimler. Kamp döneminde durumumuzu göreceğiz. Transfer gereken yerleri tesbit edeceğiz. Sezona güçlü şekilde girmek istiyoruz” dedi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı