Anahtar Kelimeler:

KAYMAKAM HÂLÂ YOK!

KAYMAKAM HÂLÂ YOK!

 Terör örgütü son dönemlerde onlarca kişiyi kaçırarak dağa çıkarmaya başladı. Bunların çoğu daha sonra serbest bırakılırken,  bir yıl önce Muş`un Kulp ilçesinde görev yaparken kaçırılan Kırıkkaleli kaymakam adayı Kenan Erenoğlu hâlâ örgütün elinde.

BİR YILDIR TUTSAK

Genç kaymakamdan bir haber yok. Ailesi umudunu yitirmiş değil. Edinilen bilgilere göre Kaymakam örgütün elinde bulunuyor. Yaşadığına dair bazen haberler geliyor.  Erenoğlu`nun kaçırılmasından sonra babası ciddi rahatsızlık geçirdi. Bu sebeple bazı bilgiler babadan gizleniyor. Metanetini koruyan Erenoğlu`nun annesi ise devlet büyüklerinden müjdeli haberi bekliyor. Genç Kaymakam, 12 Ağustos 2011`de Muş`un Kulp ilçesinde görev yaparken kaçırılmıştı.

BABASINA SÖYLENMİYOR

Genç kaymakam, tam bir yıldır örgütün elinde tutsak. Kaymakamla ile ilgili olarak devletin ilgili birimlerinden tatmin edici açıklamaların gelmemesi hem ailesini hem de iş arkadaşlarını üzüyor. Kaymakamın kaçırılmasının ardından babası ciddi rahatsızlıklar geçirdi. Bundan dolayı da aile üyeleri Erenoğlu ile ilgili bazı bilgileri babaya söyleyemiyor. Bir yıldır evlat acısı çeken aile, her şeye rağmen metanetini koruyor.

GÜNDEMDE TUTULMALI

Kaymakamın annesi, yakın çevresine, "İnşallah oğlum en kısa sürede kurtulacak. Devlete güvenimiz tam. Sayın Başbakan`ımızdan ricam, oğlumu en kısa sürede bana teslim etmesi." diyor. Kenan Erenoğlu`nun iş arkadaşları da gelinen süreçten oldukça rahatsız. Özellikle basın ve yayın organlarında kaçırılan kaymakam adayı ile ilgili olarak gerekli desteğin verilmediğini kaydeden genç bürokratlar, bu konunun sürekli gündemde tutulması gerektiğinin altını çiziyor. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli