Anahtar Kelimeler:

DEMİR Cevap Verdi

DEMİR Cevap Verdi

 CHP İl Başkanı Ziya Kavlak’an son gelişmelere ilişkin açıklamalarına AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir sert bir dille cevap verdi.

Açıklamada Bulundu

Demir konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “CHP İl Başkanı Ziya KAVLAK’ın 14.08.2012 günü yerel basında yer alan, Genel Başkan Yardımcımız. Sayın Hüseyin ÇELİK ve Ak PARTİ’liler hakkında çıkan talihsiz ve iftiralarla dolu açıklamalarını esefle kınıyorum. İl Başkanı olduğunuz partinin geçmişi karanlıklarla doludur. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve hafızaların tazelenmesi için birkaç örnek vermek istiyorum. 27 Mayıs Darbesinde, Ülkenin Başbakanını ve iki Bakanını sudan bahaneler ile Vatan haini ilan edip idam eden, sizin zihniyetinizdir. 1991 Genel seçimlerinde, PKK ile ittifak yapıp onları Meclise taşıyanda sizin zihniyetinizdir.

Ahlak Dersi…

12 Eylül 2010 referandumunda, PKK ile omuz omuza HAYIR propagandasını yürüten sizdiniz. 2011 Genel seçimlerinde, Hakkari’de bir tane Türk bayrağı olmadan PKK ile birlikte miting yapanda yine sizdiniz. BDP ile birlik olup, PKK’nın kuruluş gününde, Meclisi olağanüstü toplantıya çağıran yine CHP‘dir. PKK‘lı terörist ve bölücülere şehit diyen Hülya GÜVEN, şu anda CKP İzmir Milletvekili değilmi? Hainlik ve bölücülük ancak sizin kimliğiniz olabilir. Ahlak dersi verecek en son parti sizsiniz. Zira bir skandalla Genel Başkanını değiştirmek zorunda kalan yine sizin partiniz değilmi? Biz şehitliği Peygamber makamına komşu gören bir anlayışa sahibiz. Ak Parti Ahlakın, Erdemin, Demokrasinin limanıdır.”



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu