Anahtar Kelimeler:

Şehirden Ayrıldı

Şehirden Ayrıldı

 Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`in Tunceli Valiliğine atanmasının ardından ilçelere yaptığı veda ziyaretleri son buldu.

Uğurlama Tören

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`in Tunceli Valiliğine atanmasının ardından ilçelere yaptığı veda ziyaretleri son buldu. Kent halkı ile kucaklaşan Vali Güner, ildeki bürokratlar, siyasetçiler, sivil toplum örgüt temsilcileri tarafından uğurlandı.

Unutmayacağım

Kırıkkale Valiliği bahçesinde gerçekleştirilen veda törenine milletvekilleri, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldılar. Kırıkkale halkı ile çalıştığı tüm kamu-kurum ve kuruluş yetkililerinden son kez helallik isteyen Vali Güner, Kırıkkale`yi hiçbir zaman unutmayacağını, Turceli`de bir kardeşinin olduğunun bilinmesi gerektiğini ve gönül kapısının açık olduğunu ifade etti.

Duygulu Anlar

Duygu dolu anların yaşandığı vedalaşmada Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Vali Güner`in ayaklarına gül yaprakları serpti. Kırıkkale`nin tanınmış siması Ziya Gedik ise Güner`e beyaz mendil ve nazar boncuğu hediye etti.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu