Anahtar Kelimeler:

Törene Büyük İlgi

Törene Büyük İlgi

 Kırıkkale Belediyesi’nde bayramın birinci günü bayramlaşma töreni yapıldı. Buradaki törene vatandaşlar ve STK temsilcileri büyük ilgi gösterdiler…

Geniş Katılım Oldu

Belediyedeki bayramlaşma töreni kalabalık şekilde yapıldı. Törene Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can da katıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, belediye çalışanları burada bayramlaştılar. AK Parti’de gerçekleşen bayramlaşma programının ardından Belediye binasına geçen protokol üyeleri kendilerini burada bekleyen vatandaşlar ile bayramlaştılar. Belediyenin giriş katında gerçekleşen bayramlaşma daha sonra makamda devam etti.

Bayram Birlikteliktir

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum. Bayramlar birliktelik için vardır. Zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar. Bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur” dedi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı