Anahtar Kelimeler:

Hastalar ve Yakınları Tepkili!

Hastalar ve Yakınları Tepkili!

 Kırıkkale Devlet Hastanesi’nin acil servisine bir giden pişman bir de gitmeyen…

KÖTÜ BİR VAZİYET!

Rahatsızlanıp Devlet Hastanesi acil servisine giden vatandaşlar mutlaka bir sorun veya tartışma yaşayarak geri dönüyor. Sebebi ise acil servisteki olumsuzluklar. Bunların başında hemşire ve hasta bakıcılarla ilgili sorun geliyor. Hasta bakıcılar ve hemşireler hastalara hasta gibi davranmıyor. Zaten çoğu da ortada yok. Kimi çoğunlukla çay molasında kimisi de rahatsız edilmiş olmaktan dolayı hastaları ve hasta yakınlarını rahatsız ediyorlar. Hastanenin acil servisinde acil müdahale ve otorite kalmamış durumda.

AZARLIYORLAR!

Vatandaşlar yaşadıklarına tepki gösteriyorlar. Dün akşam yine benzer sorunlar yaşandığı ihbar edildi. Hastalar ve hasta yakınları hemşire  ve hasta bakıcı bulamamaktan yakındı. Hasta bakıcı ve hemşirelerin çay molası adıyla sürekli kayboldukları, acilde yoğunluk yaşanmasına rağmen mola adını verdikleri duruma devam ettikleri ileri sürüldü. Vatandaşların tepki göstermesi halinde ise hastaları ve hasta yakınlarını azarladıkları kaydedildi.

REZALET BİR DURUM

Tepkili olan vatandaşlar, “Bu hastanenin acil servisine bir gelen pişman bir de gelmeyen. Ortada ne hasta bakıcı var ne de hemşire. Çay molası yapıyorlarmış. Tamam mola yapabilirler.  Acilde çay molası acil durumda devam eder mi? Hasta kıvranıyor onların umurunda bile değil. Buna tepki gösterince hır çıkarıyorlar. Böyle rezalet olmaz. Hastanede otorite kalmamış. Üstelik hastane ve acil pislikten geçilmiyor. Gerçekten rezalet” diyorlar. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli