Anahtar Kelimeler:

Yeni Minibüsler Gelecek

Yeni Minibüsler Gelecek

 Kırıkkale Belediyesi ve Minibüsçüler Odası’nın girişimi ile şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan 270 minibüs ile köyler, beldeler ve ilçelere çalışan araçların tamamı yenilenecek…

 

Yenileme Çalışması

Kırıkkale’de şu günlerde önemli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaya göre şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan 270 minibüs ile, köyler, beldeler ve ilçelere yolcu taşıyan minibüslerin hepsi yenileniyor. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Karmaş firmasının ulaşımdan çekilmesinin ardından bu konuda çalışma başlatıldı. Çalışmanın somutlaştığı ve belli bir aşamaya geldiği öğrenildi.

 

Önemli Aşamaya Geldi

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, “Belediye Başkanımız Veli Bey ve milletvekillerimizin desteği ile konuyu somut bir aşamaya getirdik” dedi. Ceylan, “Şehir içindeki araçlarımızı yeniliyoruz. Belediye Başkanımız Veli Bey’in girişimleri ile önemli bir aşamaya geldik bu konuda” diye konuştu.

 

300 Araç Yenilenecek

Ceylan, “Şehir içindeki 270 aracımızı tamamen yenileyeceğiz. Bir kampanya çerçevesinde yapılıyor bu çalışma. Biz bu çalışmayı yaparken, belde, köyler ve ilçelere yolcu taşıyan araç sahipleri de bizle temasa geçti ve bu kampanyaya bizi de dahil edin dedi. Onları da dahil edince toplamda 300 aracı yenilemiş olacağız.

50 Bin Lira Civarında

6 firma ile görüşme yaptık. Tek bir markada karar kıldık. Araçları Ford Transit olacak. Şu ada banka kredisi konusunda bankalar ile görüşmelerimiz sürüyor. Yaklaşık 70 bin liralık aracı 50 bin lira civarındaki bir fiyata alacağız. Araçlar tam donanımlı olacak. Kısa süre sonra araçları teslim alacağız. Şehirde 300 araç yenilenmiş olacak. Bu çalışmadan ötürü Belediye Başkanımız Veli Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu