Anahtar Kelimeler:

‘BEN TÜRK MİLLETİNE ÖNDERLİĞE TALİBİM…'

‘BEN TÜRK MİLLETİNE ÖNDERLİĞE TALİBİM…

 MHP’nin genel başkan adayı, Yozgat eski MHP milletvekili Mesut Türker, adaylığı konusunda çalışma yapmak üzere dün Kırıkkale’ye geldi…

 

MHP’NİN ADAYI

MHP’de genel kongre yaklaşırken, adaylar da bir bir ortaya çıkıyor. MHP genel başkanlığına aday olan, partinin eski Yozgat milletvekili Mesut Türker dün Kırıkkale’ye gelerek Yozgatlılar Derneği’nde hem adaylığını duyurdu ve hem de dernek yönetimi ile istişare yaptı. Dernek Başkanı Ayhan Yüksel’in bürosunda gerçekleşen görüşmeye, Mesut Türker ile birlikte dernek yönetimi kurulu üyeleri de katıldı.

 

ÖNDERLİĞE TALİBİM

Burada bir açıklama yapan Türker, “Ben MHP genel başkanlığına dahil, Türk milletine önder olmaya talibim” dedi. Türkiye’nin kötü bir halde olduğuna işaret eden Türker, MHP’nin de buna karşı iyi bir duruş açısı sergilemediğine dikkat çekti ve “Türkiye’nin hali ortada. Yaşananlara karşı önemli bir tavır sergilenmedi. Ben işte bu yüzden MHP genel başkanlığına değil, Türk milletine öderliğe talibim. Türk İslam birliğinin liderliğine talibim” dedi.

 

TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Dış politika, ekonomi ve terör konusunda çok kötü bir durum yaşandığını söyleyen Türker, “Durum ortada. Teröre her gün şehitler veriyoruz. Ben diyorum ki, Türkiye niye çözemiyor bu sorunu. Ortada bir Kürt sorunu yok. Çözmesi için önerilerim var. Amerika eğer isterse o Dakka çözülür. Neden istemiyor. Buradan soruyorum. Amerika bu sorunu çözmemizi neden istemiyor? Bunun cevabını versinler” dedi.

 

HAYIRLI YOLA ÇIKTIK

MHP adaylığı konusunda da Türker, “Hayırlı bir yola çıktık. Arkadaşlarımızla bunun istişaresini yapmaya geldik. Onların düşüncelerini alarak yolumuza devam edeceğiz. Ben hep halkla bütünleşen birisiyim. Milletvekilliğim dönemimde de öyle yaptım. Şimdi de öyle yapıyorum. Buraya istişare için geldik. Siyaseti halkla bütünleşerek yapmak istiyorum” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Türker’e hayırlı olsun dileklerini ileten Yozgatlılar Derneği Başkanı Ayhan Yüksel, “Kendisi adaylık düşünüyor. İstişare yapmak istediklerini söylediler. Burada bu amaçla toplandık. Kendisine hayırlı olsun dileklerimle birlikte başarılar diliyorum” dedi. Basına açık olarak bir süre devam eden görüşmenin ardından toplantı istişare ile devam etti. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu