Anahtar Kelimeler:

Samsun Gezisi

Samsun Gezisi

 "Seyyah Uluçınar`ın İzinde" projesi kapsamında Kırıkkale`li genç seyyahlar Kayseri ve Samsun`daki tarihi ve doğal güzellikleri gezmek üzere yola çıktı. Tarihi ve doğal güzellikleri gezmek üzere Kırıkkale`den uğurlandı.

 

Samsun Gezisi

"Seyyah Uluçınar`ın İzinde" projesi kapsamında Kırıkkale`li genç seyyahlar Kayseri ve Samsun`daki tarihi ve doğal güzellikleri gezmek üzere yola çıktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde 14-24 yaş grubu gençlere yönelik düzenlenen "Seyyah Uluçınar`ın İzinde" projesi kapsamında düzenlenen gezi programı kapsamında Kırıkkale`li 80 genç seyyah, Kayseri ve Samsun`daki tarihi ve doğal güzellikleri gezmek üzere Kırıkkale`den uğurlandı.

 

Nerelere Gidecekler

Kültür Merkezi önünde yapılan uğurlama törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Merkezi çalışanları ve geziye katılan gençlerin aileleri katıldı. Uğurlama töreninde konuşan Ünlü, "Bu proje kapsamında, ülkemizin 81 ilinden katılacak yaklaşık 100 bin gencimize, farklı kültürdeki akranlarıyla birlikte, yaşadıkları illerin dışında farklı yerleri gezip görme, tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde öğrenme imkanı getirilmektedir. İlimizden de kafileler şeklinde genç seyyahlarımızı yolluyoruz" dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli